Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Nomen O

14. 3. 2008 15:25
Otřesné.

Dobrý den.

Otřesena jsem byla touto zprávou, k neuvěření.... k tomu nelze více dodat.

Že jsou někteří lidé ubožáci, to je stará známá věc. Nad tím nelze přemýšlet. Kompenzují si svoji nízkou úroveň a urážejí druhé, pletou do toho nesmysly, co se jim právě hodí.

Pana Ondřeje Neffy je mi líto, žádná útěcha mě nenapadá. Co se s lidmi děje????????

0 0
možnosti
WD

wildge

14. 3. 2008 15:12
Je to jednoduche.

Lide se chteji bavit. Tak se bavi. To, co se dotyka osobne Vas, se naproste vetsiny lidi nedotyka. Internet funguje jako film. I kdyz vypravi o valecnych hruzach, lidi na nej jdou hlavne pro zabavu. Je to prirozene. Vlastniho nestesti ma kazdy dost, potrebuje se nejak odreagovat.

Velky poskytovatel obsahu a zaroven prostoru na vyjadreni bude mit vzdycky problem s udrzovanim linie diskuse.  Existuji clanky, kde si lidi povidaji i nekolik let, aniz by to melo s tematem neco spolecneho. Konkurence iDnesu pristup svym zpusobem do diskusi i zpoplatnila a nepomohlo to. Nepomuze ani povinnost skutecneho podpisu. Nemuzete ho stejne hromadne overit a i kdyby, spoustu lidi to stejne neodradi. Do kina taky chodi s tim, ze je muze soused videt.

0 0
možnosti
TAMAŠ

tvrdá a malá a šikovná

14. 3. 2008 14:40
Já si myslím právě naopak

tyhle diskuse jsou prospěšný. Člověk, co ventiluje nějakou svojí špatnou náladu na internetu, kde se vyřádí nějakým vulgárním příspěvkem (kterej je ale jinak uplně neškodnej),  pak naopak nemusí ventilovat tuto špatnou náladu jinde. Nebude pak v krámě řvát na prodavačku nebo doma na manželku. 

0 0
možnosti
JM

Hucul

14. 3. 2008 14:39
Nojo...

Jenze pan cenzor tady na iDnes zrusil treba i diskusi pod clankem o trech divcinach vietnamskeho puvodu jen proto, ze jsem tam napsala, ze je proste jen trapne zobecnili, jen aby se iDnes predvedla, jak je strasne multikulturni. Proste je strcili do jednoho pytle, na ktery napsali Vietnamky a pak ho strcili do vylohy. A to se Vam zda jako duvod zruseni diskuse? Mne tedy ne. Nehlede na to, ze se mi parkrat prihodilo, ze po vecne a konstruktivni kritice nejakeho clanku ci blogu byla zablokovana moje internetova adresa a nebyt trochu zrucnejsi, mozna uz si nikam nenapisu. Cokoli, co napisu pod svym nickem, bych osobne a do oci rekla komukoli. Znam spoustu lidi, co na to nemaji, taky jsem si s nimi jako internetova celebrita uzila svoje. Ale sebrat jim tu nejprostsi anonymitu nic neresi. E-mailovou adresu si mohu zalozit i v Recku, ze serveru ve Svycarsku. Takze na co nekomu bude, ze ji ma? Dokonce adresa, kterou pouzivam ja sama tady k prihlaseni, davno neni moji adresou. Napiste mi! :o)

0 0
možnosti
G

grinderman

14. 3. 2008 14:59
Re: Nojo...

Muzu vam napsat na adresu kterou mate vyvesenou na rumcenter?:-)

0 0
možnosti
C

Cody666

14. 3. 2008 14:38
Však vy také nevystupujete pod svým pravým jménem

všichni víme, že vaše pravé jméno je Věra Pohlová R^

0 0
možnosti
LD

strycek_Pompo

14. 3. 2008 14:41
Re: Však vy také nevystupujete pod svým pravým jménem

Myslíš "Tyhle aféry každého jenom otravují. Já bych všechny ty internety a počítače zakázala." ;-D?

0 0
možnosti
TT

mamenec

14. 3. 2008 14:33
Souhlas s autorem

a pro mě jsou diskuze jen důkazem, že obecné referendum je hovadina

0 0
možnosti
MB

buxus

14. 3. 2008 14:36
Re: Souhlas s autorem

To je nelogické. Pokud by to byla pravda, neměly by smysl ani ostatní typy voleb (do Sněmovny, Senátu, či komunální).

0 0
možnosti
C

chodovar

14. 3. 2008 14:28
Naprosto souhlasím, anonymita

je hrozná věc a odrývá ty nejhorší povahy člověka. Nezbývá, než si sprostých a útočných anonymů nevšímat. Pletou si věcnou diskusi s napadáním autorů, které namá vůbec žádný smysl.

0 0
možnosti
KK

kontrola_nemocnych

14. 3. 2008 14:23
problem pana Pacnera je

ze nechape jak internet a media na intenetu funguji :) pak muze vypravet bludy o autorizacich aniz by realne tusil jak je legracni :)

0 0
možnosti
JD

maudite

14. 3. 2008 14:11
Diskuse jsou bohuzel stoka

ale je dobre je nechat tak jak jsou. Kdyz uz chce nekdo na blogu a v diskusich uspet, musi to umet ustat. Slovem se da zranit, ublizit , ale i toho  potizistu. Samozrejme , stale se nachazime v dobe internetoveho staroveku , kdy jsou stanovena jen minimalni pravidla, takze kazdy , kdo do diskusi leze, musi pocitat s nejakou neprijemnosti, ten slusny, ale i ten podly. A ze se da i podlym zkazit nalada, jsem si nekolikrat overil.

Diskusim se venuji za ucelem sepsani publikace na toto tema. Radioelektronicky boj se definitivne z kratkych vln presunul na internet. Muzete tady videt uderniky placene stranickymi kancelaremi, prislusniky sekt  atd. V CR je to jeste uchazejici, ale kouknout se na ruske, ci nektere africke, asijske staty , tam se deji veci.

Internet se neoplati podcenovat, diskuse ale prinasi krome negativ i pozitiva - zdroj informaci, ktere se jinde nedaji najit, zejmena pri vysetrovani trestne cinnosti.  Date sem teorii a oni vam to diskutujici, nebo censor properou.

0 0
možnosti
JD

maudite

14. 3. 2008 14:19
Re: Diskuse jsou bohuzel stoka

Pane Pacner, vy jste me velmi zklamal tim, jak jste zbagatelizoval a nechal uhnit ve slepych ulickach vas serial "CR ve zvlastnich sluzbach" . Co vas tam vedlo k prekrucovani ?

Nechte diskuse tak jak jsou a naslouchejte. Je spousta lidi, kteri byli mnoheho svedky a dnes sedi nekde u pocitace opusteni a v duchodu. Diskuse jsou pro ne casto jedinou moznosti, jak se vypovidat. Sledujte to i za cenu tolerance toho, co se vam nelibi a skladejte z toho mosaiku ,neco jako vystrizkovy archiv. Urcite vam to prinese i mnoho nametu pro vase psani.

0 0
možnosti
KB

Kolokol

14. 3. 2008 14:09
Ne, to tou větou nezavání

prostě nejsi schopný pochopit smysl textu v celku

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5965x
Celý život jsem prožil v MF-MF DNES jako redaktor pro vědu. Nejvíce jsem se zajímal o kosmonautiku, po roce 1990 o nejnovější dějiny a špionáž. Napsal jsem kolem třiceti knih.