Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tomáš Vencl

29. 2. 2008 13:08
naprosto šílené

Souhlasím,jde o naprosto šílený pořad.V upoutávkách před vysíláním prvního dílu jsem se na něj těšil,přadů tohoto druhu není moc a od čtéčka jsem očekával,že to bude mít i určitou úroveň.Iluze mě zcela přešla po 2 minutách prvního dílu. Naprosto zoufalá je jak forma (otáčející se koule v rohu,způsob komentáře,výběr diskutujících),tak obsah (to,co si dovolí někteří vypustit z úst ve veřejnoprávní televizi je neuvěřitelné).

Jasně je na tom vidět,že na tvorbu nebylo věnováno téměř žádné úsilí,viz. pár neznámých diskutérů-záhadologů a naprosto povrchní pohled na témata (jak již bylo uvedeno,autoři se prakticky spokojí s tím s čím přijdou záhadologové,kteří ale často "opomenou" zcela pro téma zásadní informace).

0 0
možnosti

T.V.

29. 2. 2008 13:35
Re: naprosto šílené

ještě dodatek: I když bych o daném tématu (pokud ono téma už samo o sobě není nesmysl) nevěděl zhola nic,tak myslím,že bych za 2 hodiny surfování našel víc informací,než předvedl komentátor. Takže to vypadá,že autoři tomu nevěnují ani ty 2 hodiny a jenom seznámí záhadology s tématem a počkají s čím přijdou. Pokud je tedy pořad bez "vedení",slušelo by mu a zřejmě i přidalo na dramatičnosti,aspoň přizvat i někoho z opačného tábora. Takhle je to jen o tom,že si pár šílenců povídá co chce.

0 0
možnosti