Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jitka Lenková

5. 3. 2008 9:28
Držte se faktů

Prošla jsem celou tuhle nešťastnou diskusi a musím konstatovat jediné - není tam jediný fakt nebo aspoň hypotéza založená na faktech, pouze osobní útoky a napadání a rádobyvtipné poznámky. Bohužel se to částečně týká i článku samotného - konstatovat o něčem, s čím nesouhasím, že "je to hrůza", je sice pěkné, ale kromě ozřejmení vztahu dotyčného k dané věci to nepřináši nic nového. Co si takhle položit otázku týkající se jen jedné věci a pokusit se na ní odpovědět? Např. zmíněná německá základna v Antarktidě - šlo skutečně jen o rybaření? A pokud zjistíme, že opravdu ano, máme k dispozici všechny informační zdroje, které se této věci týkají? Připomínám, že byl rok 1938 a válka na spadnutí...

0 0
možnosti
WD

wildge

5. 3. 2008 9:51
Re: Držte se faktů

Mame k dispozici vsechny informacni zdroje, kdyz rekneme, ze Jitka Lenkova je dusevne zdrava? Pripominam, ze je rok 2008 a spousta lidi povazuje dusevni nemoc za neco spolecensky neprijatelneho.

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5965x
Celý život jsem prožil v MF-MF DNES jako redaktor pro vědu. Nejvíce jsem se zajímal o kosmonautiku, po roce 1990 o nejnovější dějiny a špionáž. Napsal jsem kolem třiceti knih.